Carnea de porc prăjită lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 218 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână boia, pudră de chili, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați TACOS DE PORC (SAU CARNE DE VITĂ) CU CINCI CONDIMENTE PRĂJITE LENT, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carne de porc Chipotle prăjită lent-Chipotle adaugă o notă atât de specială cărnii de porc trase, toată lumea va dori să vă cunoască secretul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul de zahăr uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați carnea de porc pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Se toarnă 1 cană de apă în fundul tăvii de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Așezați raftul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 225 timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Combinați 1/2 cană de oțet și ketchup într-un castron mediu; periați carnea de porc cu amestec de ketchup (nu scoateți din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
9
Coaceți încă 3 ore, ungând în fiecare oră cu amestec de ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se toarnă 1 cană de apă rămasă în fundul tăvii de prăjire. Acoperiți bine carnea de porc și tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
11
Coaceți încă 3 3/4 ore sau până când un termometru înregistrează 19
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
12
Scoateți din cuptor; lăsați să stea, acoperit, 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Pentru a pregăti sosul, combinați 3/4 cană de oțet și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional cu un tel. Se fierbe 5 minute sau până când este ușor gros. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Sos
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
14
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
15
Serviți carne de porc mărunțită pe chifle de hamburger cu chipsuri de murături, dacă doriți.