Carne De Porc Prăjită Lent
Carnea de porc trasă prăjită lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 13 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pudră de ceapă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Lent, TACOS DE PORC (SAU CARNE DE VITĂ) CU CINCI CONDIMENTE PRĂJITE LENT, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați primele 9 ingrediente (prin boia fierbinte). Frecați amestecul de condimente pe toate părțile de carne de porc.
Puneți carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 300 timp de 4 ore și 15 minute sau până când un termometru introdus în centru înregistrează 190 și carnea de porc este foarte fragedă.
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute.
Scoateți carnea de porc din os; tăiați cu 2 furci.