Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru

Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru
Herb-împânzit friptură de carne de porc cu mere & cidru sos ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 493 calorii, 70g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru, ceapă, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Încercați Friptură de porc cu mere coapte și sos de cidru, Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, și Friptură De Carne De Porc Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți timp, frecați sarea în pielea de porc cu 2 ore înainte de gătit și lăsați-o neacoperită la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Întoarceți coaja de porc în jos și cu un cuțit mic faceți aproximativ 6 incizii adânci de-a lungul cărnii. Puneți o bucată de usturoi, o bucată de rozmarin și golf în fiecare incizie și întoarceți carnea de porc în sus. Dacă nu ați sărat carnea de porc mai devreme, sare pielea acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se amestecă morcovul, ceapa și mărul și se împrăștie de-a lungul mijlocului unei tăvi de prăjire puțin adânci pentru a face un pat pe care să stea carnea de porc. Așezați carnea de porc pe legume și frecați pielea cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți carnea de porc la cuptor și lăsați-o timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 180C/160C ventilator/gaz 4 și continuați să prăjiți timp de 1 oră 30 de minute. Dacă după acest timp nu aveți trosnituri strălucitoare, întoarceți din nou căldura și verificați la fiecare 5 minute până când pielea a trosnit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți carnea de porc din tava de prăjire pe o scândură pentru a se odihni și turnați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime din tavă. Dacă tava dvs. este suficient de robustă pentru a merge pe foc, atunci faceți acest lucru, dacă nu răzuiți conținutul într-o cratiță superficială și puneți-l pe foc. Se amestecă făina cu legumele și se gătește până când ai o pastă moale, de chihlimbar închis, apoi se stropește în cidru și se balonează din nou până la o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se toarnă bulionul și se fierbe totul timp de 8-10 minute până când se îngroașă sosul. Strecurați sosul într-o altă cratiță împingând cât mai mult măr purificat prin sită. Se fierbe din nou și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Tăiați coapsa de porc cu trosnituri atașate în felii folosind un cuțit zimțat și serviți cu legumele preferate și sosul de mere și cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De PorcCarne De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista