Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru

Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru
Herb-împânzit friptură de carne de porc cu mere & cidru sos ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 493 calorii, 70g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru, ceapă, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Încercați Friptură de porc cu mere coapte și sos de cidru, Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, și Friptură De Carne De Porc Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți timp, frecați sarea în pielea de porc cu 2 ore înainte de gătit și lăsați-o neacoperită la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întoarceți coaja de porc în jos și cu un cuțit mic faceți aproximativ 6 incizii adânci de-a lungul cărnii. Puneți o bucată de usturoi, o bucată de rozmarin și golf în fiecare incizie și întoarceți carnea de porc în sus. Dacă nu ați sărat carnea de porc mai devreme, sare pielea acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Se amestecă morcovul, ceapa și mărul și se împrăștie de-a lungul mijlocului unei tăvi de prăjire puțin adânci pentru a face un pat pe care să stea carnea de porc. Așezați carnea de porc pe legume și frecați pielea cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți carnea de porc la cuptor și lăsați-o timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 180C/160C ventilator/gaz 4 și continuați să prăjiți timp de 1 oră 30 de minute. Dacă după acest timp nu aveți trosnituri strălucitoare, întoarceți din nou căldura și verificați la fiecare 5 minute până când pielea a trosnit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți carnea de porc din tava de prăjire pe o scândură pentru a se odihni și turnați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime din tavă. Dacă tava dvs. este suficient de robustă pentru a merge pe foc, atunci faceți acest lucru, dacă nu răzuiți conținutul într-o cratiță superficială și puneți-l pe foc. Se amestecă făina cu legumele și se gătește până când ai o pastă moale, de chihlimbar închis, apoi se stropește în cidru și se balonează din nou până la o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se toarnă bulionul și se fierbe totul timp de 8-10 minute până când se îngroașă sosul. Strecurați sosul într-o altă cratiță împingând cât mai mult măr purificat prin sită. Se fierbe din nou și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Tăiați coapsa de porc cu trosnituri atașate în felii folosind un cuțit zimțat și serviți cu legumele preferate și sosul de mere și cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De PorcCarne De Porc
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista