Carne De Porc Prăjită Cu Crustă De Lămâie-Piper

Carnea de porc prăjită cu crustă de lămâie-piper este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 134 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc dezosată cu sos de piersică-Moscato, File de friptură rece de carne de vită cu crustă de piper crăpată, și Friptură de porc cu o crustă de nuc-parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 6 ingrediente.
Întindeți amestecul uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a filetului.
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din cuptor și acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 160.