Carne De Porc Prăjită
Coapsa de porc prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 224 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 1172 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de porc, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, Carne De Porc Prăjită, și Carne De Porc Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Zdrobiți usturoiul cu rozmarin, sare și piper, făcând o pastă. Pierceți carnea cu un cuțit ascuțit în mai multe locuri și apăsați pasta de usturoi în deschideri. Frecați carnea cu amestecul de usturoi rămas și uleiul de măsline.
Așezați coapsa de porc în cuptor, întorcându-vă și ungând cu lichide de tigaie. Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, aproximativ 1 ora. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Scoateți friptura pe un platou.
Încălziți vinul în tigaie și amestecați pentru a slăbi bucățile de mâncare rumenite pe fund.
Se servește cu sucuri de tigaie.