Carne De Porc Picadillo Empanadas

Carne De Porc Picadillo Empanadas
Empanadas picadillo de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 3,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 896 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Un amestec de oregano, scorțișoară măcinată, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Încercați Carne De Porc Picadillo Empanadas, Picadillo Empanadas, și Tempeh Picadillo Empanadas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adauga ceapa si jalapeo; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă pudra de chili și următoarele 4 ingrediente (prin cuișoare); gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați carne de porc; saut 5 minute sau până când carnea de porc este rumenită pe toate părțile. Se amestecă stafidele, pasta de roșii, sarea și roșiile. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați cercurile sărate de făină de porumb-aluat integral de grâu pe suprafața ușor făinată. Lingură 1/4 cană amestec de porc în centrul fiecărui cerc. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță sau degetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
GrâuGrâu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Așezați empanadele pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament. Pierce partea de sus a fiecăruia o dată cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista