Carne De Porc Mărunțită Cu Sos Carolina

Carne De Porc Mărunțită Cu Sos Carolina
Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de porc mărunțită cu sosul Carolina ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 411 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați șirul de bucătărie, bulionul de pui, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Sos Carolina, Carne de vită mărunțită gătită lent cu sos de ochi roșii, și Cotlet de porc cu Carolina Rub.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Legați friptura de porc cu șnur de bucătărie, asigurându-vă la intervale de 2 inci. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Gătiti slănina în ulei fierbinte într-un cuptor olandez rezistent la cuptor sau o tigaie mare, adâncă din fontă, la foc mediu-mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
5
Adăugați prazul, usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând frecvent, 15 până la 17 minute sau până când amestecul se rumenesc; transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați friptura de porc, cu partea grasă în jos, în cuptorul olandez și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Scoateți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Întoarceți amestecul de praz în cuptorul olandez; top cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente. Reduceți căldura la mediu și aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Scoateți din căldură și acoperiți cu folie de aluminiu grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți la 350 timp de 4 până la 5 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez, acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute. Tăiați carnea de porc cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Între timp, turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță pentru a egala 4 căni, aruncând solidele (adăugați părți egale bulion și vin alb la sucurile de tigaie pentru a egala 4 căni, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
14
Lăsați să stea 5 minute; grăsime degresată de pe suprafața sucurilor de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este redus la 1 cană și ușor îngroșat.
16
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
17
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Bucătăriiamerican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista