Carne de porc milaneză cu salată caldă de toamnă

Carne de porc milaneză cu salată caldă de toamnă
Carnea de porc milaneză cu salată caldă de toamnă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 893 calorii, 54g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher, oțet de vin, pecorino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Încercați Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză, Salată Caldă De Toamnă, și Salată De Toamnă Cu Vinetă Caldă De Creveți Oregon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade F sau cel mai mic va merge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Configurați o procedură standard de panificare prin plasarea făinii, a oului și a panko-ului amestecat cu recipientele plate largi Pecorino rase. Condimentează carnea de porc generos cu sare pe ambele părți. Folosind 1 mână pentru ingrediente umede și cealaltă mână pentru ingrediente uscate înveliți carnea în făină, apoi în ouă, apoi în firimiturile de pâine, apăsând panko pe carnea de porc pentru a adera. Puneți deoparte până când sunteți gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
PecorinoPecorino
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ulei de măsline până când are o adâncime de aproximativ 1/2 inch. Verificați temperatura uleiului scufundând marginea cărnii de porc în ulei, dacă nu sfârâie și nu se oprește cu bule și așteptați! Verificați-l din nou într-un minut. Dacă uleiul fumează, este prea cald. Când uleiul este la temperatura potrivită, adăugați ușor carnea de porc. Nu aglomerați tigaia sau veți ajunge cu carne de porc grasă; poate fi necesar să lucrați în loturi. Când carnea de porc este frumos maro auriu și gătită, scoateți-le din tigaie și ștergeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți-le pe o foaie de copt, presărați cu sare și puneți-le într-un cuptor cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare, se toarnă un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și gătiți-le timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți până când sunt moi și ofilite, aproximativ 3 până la 4 minute. Dacă tigaia pare uscată, adăugați încă câteva picături de ulei de măsline. Aruncați merele și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați escarole și radicchio și aruncați cu oțet și mai mult ulei de măsline și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
EscarolaEscarola
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Aranjați o bucată de carne de porc în centrul fiecărei farfurii și deasupra cu salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Se presară cu pecorino ras și semințe de dovleac. Ești tare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
PecorinoPecorino
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista