Carne de porc milaneză cu glazură de soia-miere

Carne de porc milaneză cu glazură de miere de soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 568 calorii, 32g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Dacă aveți ulei de canolan, ulei de canolan, glazură de miere de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro, Cotlete de porc cu glazură de portocale și miere, și Medalioane de porc cu glazură de miere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalotul și gătiți până la moale. Amestecați fulgii de ardei roșu și gătiți timp de 30 de secunde.
Degajează tigaia cu oțet de vin de orez, apoi amestecă mierea și soia și gătește până se încălzește.
Se ia de pe foc și se condimentează cu piper, după gust.
Se transferă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Încălziți grătarul la înălțime.
Ungeți cotletele cu ulei pe ambele părți și condimentați cu sare și piper. Grătați până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătiți, periați cu o parte din glazură, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe un platou, periați cu mai multă glazură și garnisiți cu ceapă verde.