Carne de porc la grătar Tabb

Carnea de porc la grătar a lui Tabb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de bucăți de lemn hickory, friptură de umăr de porc, frecare la grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Carne De Porc La Grătar, și Gratar De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea pe friptura de umăr de porc la aproximativ 1/8 inch grosime.
Presărați carnea de porc uniform cu grătar; frecați bine în carne. Înfășurați bine carnea de porc cu folie de plastic și răciți 8 ore.
Aruncați folia de plastic.
Lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei 1 oră.
Înmuiați bucățile de hickory în apă 1 oră.
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, aducând temperatura internă la 225 până la 250; mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Așezați carnea de porc pe grătarul inferior de gătit, cu partea grasă în sus.
Carne de porc Spritz cu suc de mere de fiecare dată când se adaugă cărbune sau bucăți de lemn fumătorului.
Friptură de porc fum, menținerea temperaturii în interiorul fumător între 225 și 250, timp de 6 ore sau până când un termometru de carne introdus orizontal în cea mai groasă porțiune de carne de porc registre 17
Scoateți carnea de porc din fumător și așezați-o pe o foaie de folie de aluminiu grea; spritz cu suc de mere. Înfășurați bine și reveniți la fumător și fumați 2 ore sau până când termometrul introdus orizontal în cea mai groasă porție de registre de porc 19
Scoateți carnea de porc din fumător și lăsați să stea 15 minute.
Îndepărtați osul și tocați carnea de porc.