Carne de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru
Carnea de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 339 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, ceapă, orz perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Încercați Cotlet de porc la grătar cu lămâie și cimbru, Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru, și Ton la grătar cu lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc într-un vas puțin adânc și adăugați oțetul și usturoiul, întorcându-vă pentru a vă asigura că sunt acoperite uniform. Lăsați la temperatura camerei timp de 10 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți semințele de ceapă și coriandru timp de 3-4 minute până se înmoaie.
Adăugați orzul și gătiți timp de 1 min în ulei, apoi adăugați bulionul și cimbru. Aduceți la fierbere, acoperiți apoi fierbeți timp de 30-35 de minute până când orzul este fraged și lichidul absorbit.
Transferați carnea de porc într-o tigaie pentru grătar și gătiți sub un grătar fierbinte timp de 5 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos și se fierbe. Se amestecă spanacul, coaja și sucul în orz și lingura pe farfurii.
Se servește cu carnea de porc la grătar.