Carne de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru

Carne de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru
Carnea de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 339 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, ceapă, orz perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Încercați Cotlet de porc la grătar cu lămâie și cimbru, Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru, și Ton la grătar cu lămâie și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-un vas puțin adânc și adăugați oțetul și usturoiul, întorcându-vă pentru a vă asigura că sunt acoperite uniform. Lăsați la temperatura camerei timp de 10 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți semințele de ceapă și coriandru timp de 3-4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați orzul și gătiți timp de 1 min în ulei, apoi adăugați bulionul și cimbru. Aduceți la fierbere, acoperiți apoi fierbeți timp de 30-35 de minute până când orzul este fraged și lichidul absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați carnea de porc într-o tigaie pentru grătar și gătiți sub un grătar fierbinte timp de 5 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos și se fierbe. Se amestecă spanacul, coaja și sucul în orz și lingura pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
OrzOrz
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se servește cu carnea de porc la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista