Carne de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru

Carne de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru
Carnea de porc la grătar cu orz de lămâie și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 339 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, ceapă, orz perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Încercați Cotlet de porc la grătar cu lămâie și cimbru, Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru, și Ton la grătar cu lămâie și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-un vas puțin adânc și adăugați oțetul și usturoiul, întorcându-vă pentru a vă asigura că sunt acoperite uniform. Lăsați la temperatura camerei timp de 10 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți semințele de ceapă și coriandru timp de 3-4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați orzul și gătiți timp de 1 min în ulei, apoi adăugați bulionul și cimbru. Aduceți la fierbere, acoperiți apoi fierbeți timp de 30-35 de minute până când orzul este fraged și lichidul absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați carnea de porc într-o tigaie pentru grătar și gătiți sub un grătar fierbinte timp de 5 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos și se fierbe. Se amestecă spanacul, coaja și sucul în orz și lingura pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
OrzOrz
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se servește cu carnea de porc la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista