Carne De Porc La Grătar
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 42 calorii. Dacă 72 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Kabobs de porc la grătar ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de dovlecei, ardei gras, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Carne De Porc Grecească La Grătar, Frigărui De Porc Teriyaki La Grătar, și Carne de porc la grătar și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale fiecărui cotlet de porc cu sare condimentată; tăiați fiecare cotlet în 4 bucăți. Alternativ, filetați bucăți de porc, dovlecei, ciuperci și ardei gras uniform pe patru frigarui metalice de 12 până la 14 inci. Într-un castron mic, combinați conservele și oțetul; se amestecă bine.
Când sunteți gata de grătar, așezați kabobs pe grătar cu gaz la foc mediu sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii.
Periați cu amestec de conserve. Gatiti 5 minute. Rândul său, kabobs; perie cu amestecul de conserve rămase. Gatiti inca 5 pana la 7 minute sau pana cand carnea de porc nu mai este roz. Dacă doriți, serviți peste orez fiert fierbinte.