Carne De Porc Italiană
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru colecția dvs., hoagies de porc Italian ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți chifle hoagie, sos de salată, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 20%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Italiană Chiftele Hoagies, Italiană Cârnați Hoagies, și Hoagies De Legume Italiene.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile inferioare și superioare ale chiflelor, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt negrasă.
Întindeți sosul de pizza pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă cu carne de porc; stropiți cu sos de salată.
Coaceți la 350 de euro timp de 5-10 minute sau până când brânza este topită și blaturile de chifle sunt ușor prăjite. Înlocuiți blaturile de COC.