Pizzete la grătar cu ciuperci, Pancetta și Stracchino

Pizzete la grătar cu ciuperci, Pancetta și Stracchino
Pizzetele la grătar cu ciuperci, Pancetta și Stracchino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 471 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de sare, arpagic, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza drojdia uscată, puteți urma acest fel principal cu Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cardamom Portocaliu ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizzete La Grătar, Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și Ruculan și cu Taleggio și Puttanesca, și Crostata cu ciuperci și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia uscată, zahărul și apa caldă nu fierbinte de la robinet într-un castron mic. Se amestecă pentru a combina și se lasă să stea aproximativ 15 minute. Dacă apa este prea fierbinte, va ucide drojdia și dacă este prea rece, drojdia nu se va activa. Când este gata, drojdia va arăta Bulbuc deasupra și va mirosi foarte drojdii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Combinați făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați uleiul de măsline și amestecul de drojdie. Folosind o furculiță, amestecați treptat făina în lichide până când sunt combinate. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru netedă și curată și folosiți-vă mâinile pentru a frământa aluatul până la o consistență omogenă netedă. Înveliți ușor vasul de amestecare cu ulei de măsline și întoarceți aluatul frământat în castron. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, căței de usturoi zdrobiți, ardei roșu zdrobit și pancetta într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti pancetta incet pana devine maro si crocanta. Odată ce usturoiul a devenit maro auriu, îndepărtați-l și aruncați-l. Întoarceți focul la mare și adăugați ciupercile. Se condimentează cu sare și se sotează până când ciupercile sunt moi și ofilite, aproximativ 5 minute. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Porționați aluatul pregătit în bucăți de dimensiunea mingii de golf. Praf o suprafață de lucru cu făină și rulează fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi (sau orice formă îți place, îmi plac formele neregulate). Dacă nu folosiți aluatul imediat, înfășurați fiecare bucată individual în plastic și rezervați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Ungeți grătarul preîncălzit cu ulei pentru a îndepărta orice crudă. Aranjați cu grijă fiecare bucată de aluat pe grătar și grătați pe ambele părți până când aluatul este rigid și crocant și are urme de grătar pe ambele părți. Acest pic de char adaugă o aromă delicioasă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Schmear fiecare bucată cu stracchino, se acoperă cu amestecul de pancetta / ciuperci și se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
5
Puneți pizza în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți din cuptor, presărați arpagic și stropiți cu balsamicul îmbătrânit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Mamma mia, ce pizza!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista