Carne de porc cu prune uscate și ceapă
Carnea de porc cu prune uscate și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 240 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cidru de mere, piper, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Carne de vită gătită cu morcovi, ceapă și prune uscate, Carne de porc cu caise, prune uscate și varză murată, și Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; deoparte.
Presărați ambele părți ale cărnii de porc cu sare și piper.
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald. Înveliți tigaia cu spray de gătit; adăugați carne de porc și gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Adăugați amestecul de cidru în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; adăugați ceapa și gătiți 2 minute. Reduceți căldura la mediu și adăugați prune; gatiti 2 minute.
Adăugați carnea de porc și fierbeți 6 minute. Întoarceți carnea de porc; gatiti 6 minute sau pana cand carnea de porc nu mai este roz si amestecul de ceapa este redus la 1 cana.
Serviți amestecul de ceapă peste carnea de porc.