Carne de porc Hoisin în cupe de salată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați carnea de porc Hoisin în căni de salată. Această rețetă servește 20 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, frunze de salată, sos de usturoi chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Hoisin la grătar în căni de salată, Cupe asiatice de salată de curcan cu sos Hoisin îndulcit cu miere, și Kalua Porc Cu Cupe De Salată Cu Unt Și Sos De Scufundare La Grătar Hoisin.
Instrucțiuni
În aragazul lent, aruncați carnea de porc cu sos de soia, zahăr brun, ghimbir și 1 lingură. sos de usturoi chili. Acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 6 ore.
Într-un castron, amestecați 1 lingură rămasă. sos de usturoi chili, hoisin, morcov, coriandru și scallions. Folosind o lingură cu fante, adăugați carne de porc în castron; se amestecă bine.
Adăugați câteva linguri de lichid de gătit pentru a umezi amestecul de porc după dorință. Puneți lingura în frunze de salată și serviți.