Carne de porc Heritage heritage cu reducere de vin alb

Carne de porc Heritage heritage cu reducere de vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 170 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,61 USD pe porție. Un amestec de piper, carne de porc de patrimoniu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Loin de carne de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin, Scoici prăjite în tigaie cu reducere a vinului alb, și Andive belgiene prăjite cu vin alb reducere portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați primele 3 ingrediente peste carnea de porc.
Combinați pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (prin cimbru); frecați peste carnea de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 7 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Așezați carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială sau o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc pe o tăietură. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu.
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți 2 minute.
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand amestecul este redus la 1/3 cana (aproximativ 3 minute).
Adăugați bulion de pui și suc de portocale; gătiți până când amestecul este redus la 3/4 cană (aproximativ 8 minute).
Serviți sosul cu carne de porc.