Carne de porc glazurată cu prune proaspete
Carnea de porc glazurată cu prune proaspete este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 484 calorii, 59G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prune, conserve de prune, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Sabayon cald cu prune glazurate și zmeură, Prune proaspete cu tort de mămăligă, și Smochine și prune proaspete în Manzanilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gatiti in ulei incins intr-o tigaie mare rezistenta la cuptor la foc mare 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați ceapa și prunele.
Coaceți 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Transferați carnea de porc, ceapa și prunele într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie. Acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, amestecați oțetul și conservele în picături; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, 3 pana la 5 minute sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru.
Se toarnă peste amestecul de porc și prune.