Carne De Porc Glazurată Cu Mere
Carnea de porc glazurată cu mere este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 367 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, usturoi, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc glazurat cu mere, Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mere, ananas și suc, oțet, zahăr, muștar, apă, miere, usturoi, piper cayenne și ceapă pudră într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când merele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, apoi piureul într-un blender până se omogenizează.
Așezați Cotletele de porc într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați piureul de mere deasupra. Marinați la frigider peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Scoateți Cotletele de porc din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Gatiti pe gratar preincalzit pana cand cotletele nu mai sunt roz in centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte in functie de grosime.