Carnea de porc fiartă în oțet de șampanie este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,29 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, șalotă, umăr de porc Pentru picnic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Umăr De Porc Fiert Cu Oțet, Carne de porc fiartă în oțet balsamic cu legume cu unt, și Stridii cu șampanie-oțet Mignonette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea de porc într-un model încrucișat. Faceți fante adânci pe toată carnea de porc și introduceți o felie de usturoi în fiecare fantă. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați șalotele în caserolă și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, 5 minute. Se amestecă chimenul, coriandrul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Adăugați oțetul și răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Adăugați vinul, bulionul și salvia și dați la fiert. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri acumulate în caserolă. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 3 ore, sau până când carnea de porc este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați cu grijă carnea de porc într-un platou și acoperiți cu folie. Puneți caserola la foc mare și fierbeți lichidul de fiert până când este ușor redus și îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Adăugați strugurii și fierbeți până când încep să se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
11
Scoateți caserola de pe foc și amestecați untul, pătrunjelul și arpagicul. Feliați carnea de porc și serviți cu sosul de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate