Carne de porc fiartă în oțet de șampanie
Carnea de porc fiartă în oțet de șampanie este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,29 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, șalotă, umăr de porc Pentru picnic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Umăr De Porc Fiert Cu Oțet, Carne de porc fiartă în oțet balsamic cu legume cu unt, și Stridii cu șampanie-oțet Mignonette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea de porc într-un model încrucișat. Faceți fante adânci pe toată carnea de porc și introduceți o felie de usturoi în fiecare fantă. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 12 minute.
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Adăugați șalotele în caserolă și gătiți la foc mic, amestecând, până se rumenesc ușor, 5 minute. Se amestecă chimenul, coriandrul și muștarul.
Adăugați oțetul și răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei.
Adăugați vinul, bulionul și salvia și dați la fiert. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri acumulate în caserolă. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 3 ore, sau până când carnea de porc este foarte fragedă.
Transferați cu grijă carnea de porc într-un platou și acoperiți cu folie. Puneți caserola la foc mare și fierbeți lichidul de fiert până când este ușor redus și îngroșat, aproximativ 10 minute.
Adăugați strugurii și fierbeți până când încep să se înmoaie, 8 minute.
Scoateți caserola de pe foc și amestecați untul, pătrunjelul și arpagicul. Feliați carnea de porc și serviți cu sosul de oțet.