Carne de porc fiartă cu pere și ardei iute

Carne de porc fiartă cu pere și ardei iute
Carnea de porc fiartă cu pere și ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 522 calorii, 73G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,96 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, umăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă, Pui fiert cu coriandru, mentă și ardei iute, și Gruper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute.

Instrucțiuni

1
Frecați sare și piper peste tot carnea de porc. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți o oală mare rezistentă la cuptor la foc mare și turnați ulei. Când este fierbinte, adăugați carne de porc. Carnea de porc se rumeneste pe toate partile pana se rumeneste bine (aproximativ 4 minute pe fiecare parte), ajustand focul pentru a mentine carnea de porc sizzling, dar nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați carnea de porc pe o farfurie sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Reduceți căldura la mediu și adăugați vin și suc de lămâie, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinVin
6
Adăugați bulion, usturoi și ardei iute. Întoarceți carnea de porc în oală și aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți carnea de porc și coaceți-o la cuptor până se înmoaie când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Sferturi, miez și coajă de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
8
Adăugați pere în oală, acoperiți și coaceți până când perele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se servește fierbinte, cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista