Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri

Carne de porc fiartă cu ceapă perlată și struguri
Carnea de porc fiartă cu ceapă de perle și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Struguri Prăjiți + Ceapă Perlată, Ceapă și struguri de perle glazurate, și Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Într-o caserolă mică din fontă emailată, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc bine la foc moderat, 10 minute; se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Se toarnă grăsimea din caserolă.
4
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la jumătate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6
Adăugați usturoiul, frunza de dafin, crenguța de cimbru, ceapa galbenă și carnea de porc. Acoperiți și fierbeți la foc foarte mic, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 160, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Între timp, într-o cratiță medie cu apă, fierbeți ceapa perlată până aproape fragedă, 5 minute; se scurge și se curăță. Într-un castron, amestecați cele 2 linguri de unt înmuiat cu făina pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Se strecoară lichidul de gătit și se întoarce în caserolă; se fierbe până se reduce la 2 căni, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Bateți 1/2 cană din lichidul de gătit în pasta de făină până se omogenizează, apoi bateți amestecul în lichidul de gătit. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se îngroașă. Se fierbe la foc mic, amestecând, până nu rămâne gust făinos, 5 minute. Se amestecă cimbrul tocat și se condimentează cu sare și piper. Întoarceți carnea de porc și sucurile sale în caserolă și adăugați ceapa perlată. Acoperiți și aduceți doar la foc mic, întorcând carnea de porc de câteva ori în sos pentru a o încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Într-o tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați strugurii și gătiți la foc moderat, agitând tigaia, până când pielea începe să izbucnească. Feliați gros carnea de porc și transferați-o în farfurii. Puneți sosul, ceapa perlată și strugurii deasupra; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
StruguriStruguri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista