Carne De Porc Empanadas

Carne De Porc Empanadas
Empanadas de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 155 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 47 de cenți pe porție. Dacă aveți chimen măcinat, ceapă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Carne De Porc Picadillo Empanadas, Empanadas De Porc Cu Cimbru, și Empanadas De Porc Curry.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-o oală mare și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea, oregano, chimenul și frunzele de dafin. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 1 1/2 ore. În timp ce carnea de porc gătește, pregătește aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
AluatAluat
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Pentru a face aluatul: Cerneti impreuna faina, masa harina, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați scurtarea la ingredientele uscate și amestecați bine. Într-un castron separat, bateți împreună oul și 1/2 cană de lapte. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de ouă și amestecați cu o furculiță până când aluatul se reunește într-o bilă. Împărțiți aluatul în 16 bucăți uniforme și rotiți fiecare bucată într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
OuăOuă
6
Se pune într-un recipient, se acoperă și se dă la frigider.
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
După ce carnea de porc a fiert timp de 1 1/2 ore, scoateți din lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Așezați carnea de porc într-un vas de copt și coaceți timp de 1 oră sau până când carnea se toacă ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor (păstrați cuptorul pornit) și tăiați-l în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Adăugați salsa la carnea de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Dientes De AjoDientes De Ajo
12
Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Pe suprafața ușor făinată, aplatizați o bucată de aluat cu palma mâinii. Cu un sucitor, întindeți aluatul pentru a face un cerc de 5 inci de aproximativ 1/8 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
14
Așezați 2 până la 3 linguri de umplutură în centrul cercului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
15
Ungeți marginile aluatului cu lapte. Îndoiți aluatul peste umplutură. Strângeți marginile împreună. Crimp cu furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
16
Așezați pe foaia de copt pregătită și repetați cu aluatul empanada rămas. Umplutura rămasă poate fi congelată sau utilizată în tacos, tamales sau burritos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Empanada AluatEmpanada Aluat
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
17
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Scoateți-l în raft și răciți-l timp de aproximativ 5 minute.
19
Se servește cald.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Flaco Tempranillo cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produs din podgorii cultivate organic, de crescătorie uscată. Flaco arată complexitatea de două ori prețul său. Aceste viță de vie sunt îngrijite în diverse microclimate, permițând mai multă consistență a maturității an de an. Caracterul proaspăt și pur al acestui vin face din acesta un vin extrem de versatil pentru a se împerechea cu mâncarea. Acest vin se asortează bine cu carnea albă, cum ar fi carnea de porc și puiul și peștele fulgios, cum ar fi merluciu, cod sau cambulă. Acesta are fructele și aciditatea potrivite și cu carnea roșie.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista