Carne de porc dulce si picanta cu mere in sos Unagi
Reteta Carne de porc dulce si picanta cu mere in sos Unagi se poate face in aproximativ 1 ora si 25 de minute. O porție conține 360 de calorii, 36 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 2,44 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei gras, ardei gras, pudră de chili și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 69%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc sotate cu sos de cartofi dulci, mere și muștar, Cotlete de porc sotate cu sos de cartofi dulci, mere și muștar și Friptură de porc cu sos picant de ceapă dulce.
Instrucțiuni
1
Încinge uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mic. Se amestecă ghimbirul, zahărul brun și pudra de chili. Gatiti si amestecati cateva minute pana cand zaharul brun s-a topit si ghimbirul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici
2 Kg Muschi De Porc, Taiat In Cuburi De 1 Inch
1 Măr Roșu - Fără Miez și Tăiat Cubulețe
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben și usturoiul. Creșteți căldura la mediu și continuați să gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Amestecați sosul de soia, sosul unagi, boia de ardei, mirin și extractul de nucă de cocos în amestecul de legume; aduceți la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
6 Chifle Cu Susan, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Adăugați cuburile de porc și supa de pui; se întoarce la fiert. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă și nu mai este roz în centru, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Dizolvați amidonul de porumb în apă; se amestecă în carnea de porc fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați cuburi de măr și portocale; acoperiți și gătiți până când mărul devine fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă busuiocul, ceapa verde și piper negru; gătiți încă 2 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier