Carne de porc de țară și terină de fistic

Carne de porc de țară și terină de fistic
Țara de porc și terina de fistic necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 407 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă de terină de pui, porc și fistic, Țară terrină, și Țară Terrină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați adesea untul, ceapa și usturoiul până când ceapa este șchiopătată, 5 până la 7 minute. Se amestecă cimbru, coriandru, ienibahar și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din căldură.
3
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți carnea de porc, ouăle, 1 linguriță de sare și făina până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați amestecul de lapte și ceapă; bateți până se amestecă. Se amestecă fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
5
Puneți amestecul de carne într - o terină cu ulei de 8 până la 9 căni sau o caserolă adâncă sau o tigaie de pâine de 5 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Răspândiți nivelul amestecului; sigilați cu folie sau capac de caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți într-un cuptor de 350 până când un termometru introdus în centrul terrinei ajunge la 155 (sau Terrina nu mai este roz în centru; tăiat la test), aproximativ 1 oră. Descoperiți și lăsați să se răcească cel puțin 1 oră. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 3 ore sau până la 1 zi. Răzuiți și aruncați orice grăsime solidă din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se toarnă 1/4 cană consomm într - o tigaie de 1 până la 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se adaugă gelatina și se amestecă amestecul la foc mediu-mic până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute, apoi se amestecă restul de consomm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
10
Se toarnă peste terină. Clătiți și uscați frunzele de dafin și așezați-le pe terină; presărați uniform cu boabe de piper. Acoperiți și răciți până când consomm este ferm, cel puțin 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Feliați Terrina transversal în caserolă; folosiți o spatulă largă pentru a ridica feliile.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista