Carne de porc cu scoici
Carnea de porc cu scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 464 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,91 USD pe porție. Un amestec de frunze de dafin, coriandru, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 90%. Încercați Carne de porc cu scoici, Carne de porc fiert cu scoici, și Carne de porc portugheză cu scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un vas și adăugați vinul, ardeiul, frunza de dafin, cuișoarele, piperul, sarea și 2 căței de usturoi. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de margarină.
Sotati ceapa, rosiile si 5 catei de usturoi. Gatiti usor pana ce ceapa este moale; adăugați sare și piper după gust.
Spălați scoicile, aruncând orice este deschis.
Adăugați-le în amestecul de ceapă/roșii. Acoperiți și gătiți la foc mare până când toate scoicile s-au deschis, aproximativ 5 minute, apoi gătiți încă un minut.
Între timp, scurgeți carnea de porc; puneți marinada deoparte.
Încălziți restul de 2 linguri de margarină într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti carnea de porc pana se rumeneste pe toate partile. Se amestecă marinada și se gătește până când rămâne foarte puțin lichid. Păstrați de cotitură carne de porc sau se va lipi și arde!
Serviți carnea de porc, scoicile în cochilii și amestecul de ceapă cu cartofi fierți.
Presărați totul cu coriandru și pătrunjel și garnisiți cu sferturi de lămâie.