Carne de porc cu mere și dovlecei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu mere și dovlecei. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu dovlecei și mere, Cotlet de porc cu mere de scorțișoară și dovlecei de nucă, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Se amestecă salvie, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și usturoiul; frecați pe ambele părți de carne de porc.
Gatiti carnea de porc in tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu aproximativ 3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste.
Puneți ceapa pe carne de porc.
Se toarnă bulion în jurul cărnii de porc.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura.
Tăiați dovleceii transversal în felii de 1 inch; îndepărtați semințele și fibrele.
Tăiați fiecare felie în sferturi.
Așezați dovleceii și mărul pe carne de porc; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când carnea de porc este ușor roz când este tăiată lângă os și dovlecelul este fraged.