Carne de porc cu mere și ceapă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc cu mere și ceapă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 384 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu mere și ceapă, Cotlet de porc cu mere și ceapă, și Cotlet de porc cu mere și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale cotletelor cu sare și piper.
Puneți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați 3 cotlete; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți cotletele din tigaie. Repetați procedura cu cotletele rămase.
Scoateți cotletele din tigaie; pune deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți 8 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați vinul și gătiți 1 minut. Întoarceți cotletele în tigaie, cuibărindu-le în amestec de ceapă. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 15 minute.
Adăugați mere în tigaie. Acoperiți și gătiți 25 de minute sau până când cotletele sunt fragede.
Scoateți cotletele din tigaie; păstrați cald. Creșteți căldura și aduceți amestecul de mere la fierbere și gătiți 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă sucul de lămâie.
Serviți cotletele cu amestec de mere.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.