Carne de porc cu mere, Calvados și cidru de mere

Carnea de porc cu mere, Calvados și cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere aromate aurii, zahăr, calvados și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, și Cotlet de porc salvie de cidru de mere cu mere caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați felii de porc între folie de plastic. Folosind ciocan, Lira felii de porc la 1/4-inch grosime. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți bine și refrigerați.)
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați mere și zahăr în tigaie și saut până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie mare și grea la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie și saut-ul până când este gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe farfurie; păstrați la cald.
Topiți 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Se adaugă șalotă și cimbru și saut 2 minute.
Adăugați Calvados și fierbeți până se reduce la glazură, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă smântâna și cidrul; se fierbe până când amestecul se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Reîncălziți merele, dacă este necesar. Aranjați câteva felii de porc pe fiecare farfurie. Lingura sos peste. Acoperiți generos cu felii de mere saut și serviți.