Carne de porc cu mere, Calvados și cidru de mere

Carne de porc cu mere, Calvados și cidru de mere
Carnea de porc cu mere, Calvados și cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere aromate aurii, zahăr, calvados și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, și Cotlet de porc salvie de cidru de mere cu mere caramelizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați felii de porc între folie de plastic. Folosind ciocan, Lira felii de porc la 1/4-inch grosime. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți bine și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați mere și zahăr în tigaie și saut până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie mare și grea la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați carnea de porc în tigaie și saut-ul până când este gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați pe farfurie; păstrați la cald.
7
Topiți 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se adaugă șalotă și cimbru și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați Calvados și fierbeți până se reduce la glazură, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă smântâna și cidrul; se fierbe până când amestecul se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CalvadosCalvados
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
10
Reîncălziți merele, dacă este necesar. Aranjați câteva felii de porc pe fiecare farfurie. Lingura sos peste. Acoperiți generos cu felii de mere saut și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista