Carne de porc cu ierburi și cartofi
Carne de porc cu ierburi și cartofi ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și 30 de rețete pe care ați căutat-o. Pentru 2,33 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 364 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați friptură de porc, maghiran, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87% . Acest scor este extraordinar. Carne de porc cu ierburi și cartofi , Carne de porc și cartofi cu ierburi și Cartofi cu ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, maghiranul, usturoiul, salvie, 3 lingurițe de ulei, sare și piper. Ungeți friptura cu 2 linguri de amestec de ierburi.
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, rumeniți friptura în uleiul rămas pe toate părțile.
Puneți într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Aruncați cartofii cu amestecul de ierburi rămas; aranjați în jurul fripturii.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 până la 1-1/4 oră sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.