Carnea de porc cu fenicul și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, cartofi cu piele roșie, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umăr cu fenicul și cartofi, Cotlete de porc cu o singură oală cu fenicul și cartofi, și Cotlete de porc cu coajă de fenicul cu cartofi și ceapă eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. înjumătățiți filetul de porc transversal; presărați cu 1 linguriță cimbru și 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de porc și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați într-o tigaie; prăjiți până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 140 de grade F, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați fenicul, usturoiul, cartofii, vinul și 1 cană de apă; condimentează cu sare și piper. Se amestecă, apoi se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, până când cartofii sunt aproape fragede, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Descoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8
Adăugați bulionul și restul de 1/2 linguriță de cimbru. Se fierbe până se reduce ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați crema; creșteți căldura și fierbeți ușor până se îngroașă ușor, încă aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper. Feliați carnea de porc și serviți cu legumele și sosul. Sus cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ