Carne de porc cu fenicul și cartofi
Carnea de porc cu fenicul și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, cartofi cu piele roșie, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umăr cu fenicul și cartofi, Cotlete de porc cu o singură oală cu fenicul și cartofi, și Cotlete de porc cu coajă de fenicul cu cartofi și ceapă eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. înjumătățiți filetul de porc transversal; presărați cu 1 linguriță cimbru și 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați într-o tigaie; prăjiți până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 140 de grade F, 12 până la 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați fenicul, usturoiul, cartofii, vinul și 1 cană de apă; condimentează cu sare și piper. Se amestecă, apoi se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, până când cartofii sunt aproape fragede, 15 minute.
Descoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulionul și restul de 1/2 linguriță de cimbru. Se fierbe până se reduce ușor, 1 minut.
Adăugați crema; creșteți căldura și fierbeți ușor până se îngroașă ușor, încă aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper. Feliați carnea de porc și serviți cu legumele și sosul. Sus cu pătrunjel.
Fotografie de Antonis Achilleos