Carne de porc cu fenicul și cartofi

Carne de porc cu fenicul și cartofi
Carnea de porc cu fenicul și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, cartofi cu piele roșie, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc umăr cu fenicul și cartofi, Cotlete de porc cu o singură oală cu fenicul și cartofi, și Cotlete de porc cu coajă de fenicul cu cartofi și ceapă eșalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. înjumătățiți filetul de porc transversal; presărați cu 1 linguriță cimbru și 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați carnea de porc și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Transferați într-o tigaie; prăjiți până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 140 de grade F, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați fenicul, usturoiul, cartofii, vinul și 1 cană de apă; condimentează cu sare și piper. Se amestecă, apoi se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, până când cartofii sunt aproape fragede, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Descoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Adăugați bulionul și restul de 1/2 linguriță de cimbru. Se fierbe până se reduce ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați crema; creșteți căldura și fierbeți ușor până se îngroașă ușor, încă aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper. Feliați carnea de porc și serviți cu legumele și sosul. Sus cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista