Carne de porc cu cireșe
Carnea de porc cu cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 685 calorii, 72g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 4,87 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați friptură de porc, suc de cireșe, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cireșele uscate, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu coniac și cireșe uscate, Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe, și Rippli ( Coaste De Lomb / Lomb De Porc Afumat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună conserve, suc, cireșe uscate și oțet în aragaz lent.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Pat friptură de porc uscat cu prosoape de hârtie; se presara din belșug cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, carne de porc brună pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 10 minute în total.
Se transferă în aragazul lent și se pune deasupra amestecului de cireșe.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc este gătită și temperatura internă ajunge la 63° pe un termometru pentru carne, aproximativ 4 ore.
Scoateți carnea de porc pe o tăietură și cortul cu folie pentru a vă odihni.
Degresați grăsimea din sucurile de gătit și transferați sucurile (cu cireșe) într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul la mediu-mic și se menține la foc mic până când lichidul s-a redus la 2 căni, aproximativ 10 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu sucuri și cireșe lingurate deasupra.