Carne de porc cu cireșe

Carne de porc cu cireșe
Carnea de porc cu cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 685 calorii, 72g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 4,87 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați friptură de porc, suc de cireșe, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cireșele uscate, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu coniac și cireșe uscate, Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe, și Rippli ( Coaste De Lomb / Lomb De Porc Afumat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună conserve, suc, cireșe uscate și oțet în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
ConservăConservă
OțetOțet
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Pat friptură de porc uscat cu prosoape de hârtie; se presara din belșug cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, carne de porc brună pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De PorcFriptură De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CleșteClește
3
Se transferă în aragazul lent și se pune deasupra amestecului de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc este gătită și temperatura internă ajunge la 63° pe un termometru pentru carne, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Scoateți carnea de porc pe o tăietură și cortul cu folie pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Degresați grăsimea din sucurile de gătit și transferați sucurile (cu cireșe) într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul la mediu-mic și se menține la foc mic până când lichidul s-a redus la 2 căni, aproximativ 10 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu sucuri și cireșe lingurate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista