Carne De Porc Cu Cinci Condimente Mărunțită

Carnea de porc cu cinci condimente mărunțită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 493 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână napa, cinci condimente, crenguțe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan mărunțit cu cinci condimente cu salată de ierburi și tăiței, Carne De Porc Mărunțită Texican, și Carne De Porc Mărunțită Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și tăiați carnea în jumătate.
Așezați jumătățile într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare.
Se presară usturoi, cinci condimente și zahăr.
Adăugați sos de soia și 1 cană de apă.
Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este foarte fragedă când este străpunsă, 7 1/2 până la 8 1/2 ore la scăzut, 5 1/2 până la 6 1/2 ore la mare. Dacă este posibil, întoarceți carnea la jumătatea gătitului. Cu 2 linguri cu fante, transferați carnea de porc într - o tigaie de 9 x 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 450 până se rumenesc bine, 15 până la 20 de minute. Folosind 2 furculițe, separați carnea de porc în bucăți; aruncați oasele și grăsimea. Puneți carnea într-un castron, acoperiți și păstrați la cald.
Pe măsură ce carnea de porc se coace, degresați și aruncați grăsimea din lichidul de gătit; se toarnă într - o tigaie de 2 până la 3 litri.
Adăugați oțet. Se aduce la fierbere la foc mare; se amestecă des până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute.
Stivați tortilla și sigilați în folie.
Se adaugă la cuptor și se coace până când tortilele sunt calde în centru, 10 până la 12 minute.
Așezați într-un coș căptușit cu prosop.
Se toarnă sosul redus peste carnea de porc mărunțită. Puneți o parte din carne pe o tortilla caldă; acoperiți cu varză, ceapă, coriandru și hoisin după gust. Îndoiți 1 capăt de tortilla peste umplutură, suprapuneți părțile laterale pentru a închide și țineți-le închise pentru a mânca.