Carne de porc cu ceapă de perle și caise

Carne de porc cu ceapă de perle și caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu ceapă perlată și caise. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți coriandru măcinat, ceapă cipollini, sare grosieră și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlet de porc prăjit cu ceapă perlată, Carne de vânat cu cartof dulce, ceapă perlată și slănină afumată, și Carne de porc umplută cu smochine și caise pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista