Carne de porc cu cartofi dulci umpluți

Carne de porc cu cartofi dulci umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu cartofi dulci umpluți. O porție conține 261 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, țelină, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc, Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc Încărcată, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc Picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.străpungeți cartofii dulci cu furculița pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până se înmoaie. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, îndepărtați grăsimea din Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Așezați carnea de porc într-o tigaie dreptunghiulară unsă, de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă sare, boia de ardei, praf de usturoi și piper; presărați jumătate din amestecul de sare peste carnea de porc. Întoarceți carnea de porc; se presară cu amestecul de sare rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
6
Se toarnă 1/2 cană suc de portocale în tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați fiecare cartof dulce pe lungime în jumătate. Scoateți pulpa, lăsând coaja de 1/4 inch. Puneți pulpa până nu rămân bulgări. Bateți în 2 linguri suc de portocale până când este ușor și pufos. Se amestecă mărul, ceapa și țelina. Umpleți cojile cu amestec de pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Cartofi DulciCartofi Dulci
țelinățelină
Coji De PasteCoji De Paste
MărMăr
CeapăCeapă
8
Mutați carnea de porc la un capăt al tigaiei; așezați cartofii dulci în celălalt capăt al tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți descoperit aproximativ 35 de minute sau până când cartofii dulci sunt fierbinți și carnea de porc este ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista