Carne De Porc Cu Caise Curry

Carne De Porc Cu Caise Curry
Carnea de porc cu caise curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 239 calorii. Mergeți la magazin și ridicați răspândirea fructelor de caise, sare, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Caise Curry, Couscous De Caise Curry, și Ketchup de caise și roșii curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente; pus deoparte.
2
Combinați pudra de curry, 1/4 linguriță de sare și ardeiul roșu; frecați amestecul de curry pe ambele părți ale cărnii de porc. Înveliți carnea de porc cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte; adăugați carne de porc și gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Creșteți căldura la mare; adăugați amestec de caise. Aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se reduce la 1/4 cana. Puneți amestecul de caise peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista