Carne De Porc Cu Caise Curry
Carnea de porc cu caise curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 239 calorii. Mergeți la magazin și ridicați răspândirea fructelor de caise, sare, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Caise Curry, Couscous De Caise Curry, și Ketchup de caise și roșii curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; pus deoparte.
Combinați pudra de curry, 1/4 linguriță de sare și ardeiul roșu; frecați amestecul de curry pe ambele părți ale cărnii de porc. Înveliți carnea de porc cu spray de gătit.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte; adăugați carne de porc și gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Creșteți căldura la mare; adăugați amestec de caise. Aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se reduce la 1/4 cana. Puneți amestecul de caise peste carnea de porc.