Carne de porc cu caise condimentate
Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc cu caise condimentate ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fulgi de ardei iute, zahăr muscovado, caise și buton de unt. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Caise Condimentate, Tocană de miel condimentată cu caise, și Piept condimentat cu praz și caise uscate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu și puneți fripturile de porc pe o tavă mare de copt tapetată cu folie pentru a prinde sucurile.
Ungeți cu puțin ulei și condimentați după gust. Aranjați caisele în jurul cărnii de porc, tăiate cu fața în sus. Punctați caisele cu untul, apoi presărați ardeiul iute și zahărul.
Grătar timp de 15 minute, întorcând carnea de porc la jumătatea drumului, până când este gătită și aurie, iar caisele sunt moi și lipicioase, dar își păstrează forma.
Serviți caisele alături de carnea de porc, stropite cu orice sucuri lipicioase grozave cu legume și piure.