Carne de porc cu caise condimentate

Carne de porc cu caise condimentate
Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc cu caise condimentate ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fulgi de ardei iute, zahăr muscovado, caise și buton de unt. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Caise Condimentate, Tocană de miel condimentată cu caise, și Piept condimentat cu praz și caise uscate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu și puneți fripturile de porc pe o tavă mare de copt tapetată cu folie pentru a prinde sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De PorcFripturi De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Ungeți cu puțin ulei și condimentați după gust. Aranjați caisele în jurul cărnii de porc, tăiate cu fața în sus. Punctați caisele cu untul, apoi presărați ardeiul iute și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Grătar timp de 15 minute, întorcând carnea de porc la jumătatea drumului, până când este gătită și aurie, iar caisele sunt moi și lipicioase, dar își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Serviți caisele alături de carnea de porc, stropite cu orice sucuri lipicioase grozave cu legume și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista