Carne de porc cu burtă lipicioasă

Carne de porc cu burtă lipicioasă
Carnea de porc cu burtă lipicioasă este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1092 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, zahăr muscovado, melasă și oregano. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Sticky lent-friptură burta de carne de porc, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz 2, apoi așezați burta de porc într-un vas de prăjire adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă ingredientele rămase cu 1 linguriță de sare, apoi se freacă peste tot carnea de porc. Acoperiți, prăjiți timp de 3 ore, apoi descoperiți, tăiați carnea de porc în 16 cotlete scurte și grase. Se toarna peste sosul din vas, apoi se prajeste, neacoperit, inca o ora, intorcand fasiile la jumatate. Se răcește, se acoperă, apoi se răcește până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Cu aproximativ 15 minute înainte de a fi gata de grătar, introduceți carnea de porc într-un cuptor mic pentru a topi sosul, asigurându-vă că benzile sunt frumos acoperite în el. Grătar, cu pielea în jos mai întâi, pentru a fi crocant, apoi gătiți doar câteva minute, rotind, până când se încălzește și sosul este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista