Carne de porc cu burtă lipicioasă
Carnea de porc cu burtă lipicioasă este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1092 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, zahăr muscovado, melasă și oregano. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Sticky lent-friptură burta de carne de porc, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz 2, apoi așezați burta de porc într-un vas de prăjire adânc.
Se amestecă ingredientele rămase cu 1 linguriță de sare, apoi se freacă peste tot carnea de porc. Acoperiți, prăjiți timp de 3 ore, apoi descoperiți, tăiați carnea de porc în 16 cotlete scurte și grase. Se toarna peste sosul din vas, apoi se prajeste, neacoperit, inca o ora, intorcand fasiile la jumatate. Se răcește, se acoperă, apoi se răcește până la 24 de ore.
Cu aproximativ 15 minute înainte de a fi gata de grătar, introduceți carnea de porc într-un cuptor mic pentru a topi sosul, asigurându-vă că benzile sunt frumos acoperite în el. Grătar, cu pielea în jos mai întâi, pentru a fi crocant, apoi gătiți doar câteva minute, rotind, până când se încălzește și sosul este lipicios.