Carne de porc cu arțar-Chipotle pe grâu Gouda afumat cu sos de mere cu ceapă dulce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc de arțar-Chipotle pe grâu de Gouda afumat cu sos de mere cu ceapă dulce. Această rețetă servește 6. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați Gouda grits, dupont teflon non-stick jellyroll pan, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat, Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat, și Goudan afumat și Quesadillas de ceapă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bacsis: faceți sosul de mere cu ceapă dulce și grâul de Gouda afumat cu o zi înainte. Reîncălziți grăsimile în cuptorul cu microunde, adăugând bulion de pui sau apă, după cum este necesar.
Așezați carnea de porc într-o tigaie jellyroll unsă; se presară uniform cu sare și piper.
Se toarnă jumătate din amestecul de chipotle peste carnea de porc; rezervați amestecul de chipotle rămas.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, ungând ocazional cu picături de tigaie.
Scoateți carnea de porc într-o grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Lingură afumată Gouda Grits uniform pe 6 farfurii de servire; acoperiți cu felii de porc și stropiți cu amestecul de chipotle rămas. Dollop dulce ceapa sos de mere în jurul afumat Gouda Grits.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling