Carne de porc crocantă cu chutney de roșii de fenicul

Carne de porc crocantă cu chutney de roșii de fenicul
Carnea de porc crocantă cu chutney de roșii de fenicul este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți roșii de struguri, salvie, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit cu cidru și Chutney de roșii verzi, Loin de carne de porc cu fenicul, și Carne De Porc Afumată Cu Chutney De Mure.

Instrucțiuni

1
Chutney: într-un robot de bucătărie, adăugați feniculul cu ghimbirul și ardeiul Scotch bonnet și pulsați până se toacă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați oțetul și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu și aduceți la foc mic, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați amestecul de fenicul și roșiile și fierbeți, amestecând ocazional, până când feniculul este fraged, roșiile se descompun, iar lichidul este siropos și redus, aproximativ 15 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați coapsa de porc în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Combinați panko cu toate condimentele, ierburile uscate, sarea și piperul într-un castron mediu. Configurați o stație de panificare cu 1 fel de mâncare de făină, 1 fel de mâncare de ouă bătute și 1 fel de mâncare de pesmet panko condimentat. Înmuiați carnea de porc mai întâi în făină, apoi oul, apoi în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ierburi UscateIerburi Uscate
Sezonul GoyaSezonul Goya
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Încălziți jumătate din ulei în tigaie la foc mare și căutați jumătate din carnea de porc pâine până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați carnea de porc într-o tigaie. Repetați cu uleiul rămas și carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți la cuptor timp de 3 până la 5 minute pentru carnea de porc gătită mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați carnea de porc într-un vas de servire și acoperiți cu chutney de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista