Carne de porc chinezească înainte

Carnea de porc chinezească înainte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă de primăvară, pudră de cinci condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Găluște De Porc Înainte, Face Înainte Crock Oală De Porc, și Carne De Porc Condimentată Și Friptură De Mere.
Instrucțiuni
Cu până la o zi înainte și când aveți 15 minute de rezervă, pregătiți ingredientele și aruncați-le pe toate, cu excepția blaturilor de ceapă de primăvară feliate, împreună într-o tigaie mare. Acoperiți tigaia cu capacul și dați-o la frigider până când sunteți gata de mâncare.
Se toarnă 600ml / 1 halbă de apă clocotită peste carnea de porc și legume și se amestecă totul bine. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere. Se amestecă și se acoperă din nou și se fierbe ușor timp de 10 minute până când legumele sunt fragede și carnea de porc este gătită. (Vasul poate fi acum răcit și apoi congelat până la 1 lună). Chiar înainte de servire, amestecați blaturile de ceapă de primăvară. Se toarnă în boluri cu orez sau tăiței.