Carne De Porc Carnitas Gorditas
Carnitas Gorditas de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, suc de lămâie, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană), Carnitas de porc mai sănătos cu filet de porc, și Carnitas De Porc.
Instrucțiuni
Lingurați ușor masa harina și făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați masa harina, făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu; tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați bulion;se amestecă până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 5 sau 6 ori.
Împărțiți aluatul în 6 porții egale. Formați fiecare porție într-o minge. Apăsați fiecare bilă într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor făinată (acoperiți bilele rămase pentru a preveni uscarea).
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați 1 gordita în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți gordita din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu spray de gătit și gorditas rămase.
Așezați fasolea într-un castron; se pasează cu o furculiță până la consistența dorită.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fasole; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă salsa verde; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent.
Combinați avocado și suc de lămâie; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se întinde aproximativ 1/4 cană amestec de fasole pe fiecare gordita; se acoperă cu aproximativ 2 1/2 linguri Carnitas de porc și 2 lingurițe amestec de avocado.
Presărați 1 linguriță de ceapă și 1 linguriță de coriandru tocat peste fiecare porție.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.