Sos Enchilada

Sos Enchilada
Sosul de rețetă Enchilada ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 30 minute. Această rețetă vegană servește 30 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 35 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Enchilada cu sos Enchilada de 2 Minute, Sos Enchilada, și Sos Enchilada pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 2 ingrediente in ulei incins intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand des, 2 minute. Se amestecă ceapa; gatiti, amestecand des, 3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand des, 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase și 3 căni de apă. Gatiti, amestecand des, 15 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ApăApă

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista