Cilantro Citrus Pui
Cilantro Citrus Chicken este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 52 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, jumătăți de piept de pui, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui cu sos de citrice și Quinoa Lime-Cilantro, Cilantro Citrus Creveți, și Halibut Cu Citrice Și Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați 6 jumătăți de piept de pui și jumătate din amestecul de plante într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Așezați jumătățile de sân rămase și amestecul de plante rămase într-o a doua pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 1 oră, întorcând pungile ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Lăsați puiul să stea 15 minute.
Presărați puiul uniform cu sare, chimen și piper.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 165, rotind o dată.