Carne De Porc Carnitas

Carne De Porc Carnitas
Carnitas de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 377 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți chipotles în adobo sau, fundul de porc dezosat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Încercați Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent), Carnitas de porc mai sănătos cu muschiulet de porc, și Carne De Porc Carnitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, chipotles și 1/4 cană de apă în aragaz lent. Se amestecă pentru a combina. Folosind un cuțit, faceți incizii peste tot carnea de porc și introduceți usturoiul. Condimentează friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De PiperUlei De Piper
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ulei. Puneți friptura în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați friptura în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se amestecă la foc mic, folosind o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă lichid în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Scoateți friptura din aragazul lent și lăsați să se răcească. Tăiați carnea de porc, folosind două furculițe pentru a îndepărta carnea. Întoarceți carnea de porc trasă la aragazul lent și amestecați pentru a se combina cu ceapa, chipotles și sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Ulei De PiperUlei De Piper
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
7
Serviți carnea de porc cu tortilla caldă și toppinguri la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista