Nevoie de o curs principal fără lactate? Carne de porc caramelizată B-M-M-M-ar putea fi o rețetă minunată pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 953 calorii, 55g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, ulei de susan, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 358 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Banh De Porc Mi, Chiftele De Porc Banh Mi, și Chiftele De Porc Banh Mi.
Instrucțiuni
1
Tăiați filetul peste bobul cărnii în bucăți de centimetri. Aplatizați fiecare bucată la un centimetru uniform între două bucăți de folie saran folosind un pounder de carne, un sucitor sau o sticlă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Se amestecă ingredientele din sosul de pește cu piperul negru. Gustați și reglați condimentul ar trebui să fie dulce și sărat, așa că adăugați mai mult ulei de soia, sare sau susan după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De Pește
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați marinată în carne și folosiți mâinile sau lingura mare pentru a vă asigura că toate bucățile de carne sunt acoperite cu marinată. Marinați timp de 10-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puteți găti carnea de porc pe grătar în aer liber (cel mai bine) sau în interior folosind o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă, lucru pe care îl puteți încălzi foarte mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Încălziți grătarul sau tigaia la mare și porniți ventilatorul de aerisire!
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Adăugați ulei vegetal în carne și amestecați pentru a acoperi. Căutați prima parte a cărnii până se rumenesc foarte închis pe o parte, apoi răsturnați și căutați pe a doua parte. Aveți grijă să nu-l gătiți prea mult. Carnea este subțire, așa că gătește rapid, una sau două minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Pentru a asambla sandvișuri, feliați bagheta și întindeți maioneza pe o parte, pt pe cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Baguette
Ardei Arbol
8
Adăugați salată, carne, legume murate, coriandru și ardei. Sapă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Feliați morcovii și ridichile în sferturi (sau șesimi pentru băieții mai groși) pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoi
10
Se amestecă toate ingredientele împreună. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
11
Lăsați să stea doar o oră sau până peste noapte. Se păstrează câteva zile.