Carne de porc asiatică și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și legumele asiatice. Această rețetă face 2 porții cu 1208 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul de prăjit, ceapa, cotletul de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de porc și legume asiatice pentru doi, Legume Asiatice Se Amestecă Prăji, și Legume Asiatice Se Amestecă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, gătiți orezul în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, omițând untul.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, puneți carnea de porc, ciupercile și ceapa; se presară cu pudră de usturoi. Gatiti la foc mare 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de porc incepe sa se rumeneasca. Se amestecă supa și se amestecă sosul; se încălzește la fierbere. Se amestecă păstăile de mazăre. Gatiti la foc mare 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand pastaile de mazare sunt crocante.
Serviți amestecul de porc peste orez; se presară cu migdale.