Carne de porc aromată din soia
Carnea de porc aromată din soia este un fel principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 732 calorii, 55g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, bulionul de pui, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Umăr aromat prăjit lent de carne de porc, Carne De Porc Glazurată Cu Soia, și Carne de porc din soia sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Feliați carnea de porc în fâșii lungi subțiri.
Puneți bulionul, sosul de soia, sherry, pudra de 5 condimente (sau pasta), ghimbirul, usturoiul și ceapa de primăvară într-o cratiță mică cu capac și aduceți la foc mic. După aproximativ 2 minute, când ingredientele din stoc s-au cunoscut, amestecați carnea de porc, acoperiți și lăsați-o să fiarbă, dar nu fierbeți. Va dura aproximativ 5 minute pentru ca carnea de porc să-și schimbe culoarea și să devină fermă, apoi știi că este gătită.
Puneți tăiței într-un castron cu apă clocotită și înmuiați timp de 4 minute.
Tăiați bok choi sau frunzele, pe lățime, în felii de 2,5 cm/1in.
Scurgeți tăiței și aruncați cu ulei și semințe de susan.
Când carnea de porc este gata, amestecați bok choi, fierbeți timp de 1 minut. Pentru a servi, îngrămădiți tăiței într-un castron, lingurați carnea de porc și alte bucăți deasupra, turnați bulionul în jur și împrăștiați frunzele de coriandru. Și nu uitați să păstrați șervețele de hârtie la îndemână pentru acele slurps de tăiței.