Carne De Curcan
Turta de carne de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 416 calorii, 59G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Carne De Curcan, Carne de curcan pentru doi, și Carne de curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o tigaie medie sotată, la foc mediu-mic, gătiți ceapa, uleiul de măsline, sarea, piperul și cimbru până când devin translucide, dar nu rumenite, aproximativ 15 minute.
Adăugați sosul Worcestershire, bulionul de pui și pasta de roșii și amestecați bine. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Combinați curcanul măcinat, firimiturile de pâine, ouăle și amestecul de ceapă într-un castron mare.
Se amestecă bine și se modelează într-o pâine dreptunghiulară pe o tigaie de foi negrasă.
Întindeți ketchup-ul uniform deasupra.
Coaceți timp de 1 1/2 ore până când temperatura internă este de 160 de grade F. și pâinea de carne este gătită. (O tigaie cu apă fierbinte în cuptor sub pâinea de carne va împiedica crăparea blatului.)
Se servește fierbinte, la temperatura camerei sau rece într-un sandviș.