Cardamom De Afine Panna Cottas
Nevoie de un desert fără gluten? Cardamom de afine Panna Cottas ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, iaurt grecesc fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Panna Cottas Cu Ciocolată, și Delicios, Ușor Panna Cottas.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, presărați gelatină peste 1/2 cană de lapte.
Se lasă să stea 1 minut, apoi se amestecă și se lasă să stea încă 10 minute pentru ca gelatina să se înmoaie.
Într-o cratiță medie, bateți restul de 1 1/2 căni de lapte și 1/2 cană de zahăr la foc mediu-mare până la abur, aproximativ 3 minute.
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă ușor până se dizolvă, 2 până la 3 minute.
Lăsați să se răcească 15 minute.
Într-un castron mare, amestecați iaurtul cu extract de vanilie și migdale până când este neted.
Se toarnă și se amestecă amestecul de lapte printr-o strecurătoare fină în iaurt, apoi se amestecă amestecurile împreună.
Ulei 8 ramekins (Dimensiune 2/3 cană). Împărțiți amestecul de iaurt între ramekins. Se răcește, acoperit, până la setare, 4 1/2 ore și până la 2 zile.
Cu zece minute înainte de servire, clătiți și scurgeți afinele. Într-un castron, amestecați fructele de pădure cu 1 lingură. zahăr și cardamom. Se amestecă ocazional până se dizolvă zahărul.
Rulați o mică spatulă metalică între panna cottas și părțile laterale ale ramekinelor pentru a slăbi. Lăsați ramekins 1 la un moment dat chiar sub jantă în apă fierbinte până când marginile desertului se înmoaie, 20 până la 30 de secunde; ridicați și uscați fundul ramekin. Inversați o placă mică peste fiecare. Țineți placa și ramekin împreună și dați un shake ferm pentru a elibera panna cotta, relaxându-l ușor cu spatula, dacă este necesar. Lingurați afine peste panna cottas înainte de servire.